Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından pot mesajları alıp almadığı kabilinden görüşmeçilerin genel ağ sitesini ne kullandığı ile ait vukuf toplar.
Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.
Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;
Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.
Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı esna otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.
ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları sahaı bırakma eylemek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma ehil olan baplar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış katkısızlanır.
Kullanma amacı: Oylumlu kırmızıışbilgiş merkezleri yahut stat kadar ordu alanlarda müstacel çıkış bapsı adetsı daha bir tomar ve sık aralıklarda olmalıdır.
Hatta yangın kapıları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da acılerle ortaya çıhun zehirleme özelliği bulunan gazların ve tütünın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının yangın kapısı montajı sırasında kullanılacak dolgular da son sıcaklıkölçer birinci sınıf olmalıdır.
Her kapı aynı dayanıklılığa malik olmadığı kabilinden bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman ortada değustalıkebiliyor. Ancak bu baplar top yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak kadar ciddi. Meyveta baplar yanıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın böylece mutlaka yanacaktır.
Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek için kullanılmaktadırlar.
Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.
Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.
Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı gerçek itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik branş şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı bağırsakin nispeten aksiyonlevsel şekilde işlev yapmalıdır.
Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel kapıların katı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.